Blogger Layouts

Monday, September 17, 2012

Gemuk Macam Garfield


Assalamualaikum :)

Semalam saya dan family pergi makan kat kedai tunjuk ajarku Sifu ! 5 minit dari rumah je pon. hehe Kenapa tajuk harini 'Gemuk Gedempol Macam Garfield' ? Sebabnyaaaa . . . . .


Taraaaa~ tu dia. Nama diberi : Oyen. Tempat dijumpai : Kedai Makan Sifu. Seriously kucing ni gemuk sangat. Mungkin cecah berat seorang bayi umur sebulan. Oyen ni amatlah manja. Bila kita pegang, dia diam je. Bagus dapat kucing pemalas macamni. hahaha 


Ni pulak gambar Oyen dengan adik saya. Perghh! Lihatlah betapa besarnya 'paw' dia. Ni kalau kena kat muka, boleh demam seminggu nih. hehe


Okay,ni pula gambar saya dengan Oyen. Mengikut firasat saya, mungkin kucing ni dah di inject sebab bulunya tak gugur+gemuk melampau-lampau dan mungkin juga telah dimandulkan sebab kucing ni disimpan dalam rumah dan bagi mengelakkan dia kencing merata-rata.

# Andai kata saya dapat kucing macamni, cukur bulu dia lepas tu buat karpet kat rumah. HAHA xD

Assalamualaikum :)

4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alaaa tomeiiiiiiiinyeee

Nur Afrina said...

gemukkkkk sangat kucing ni~ pegang lama-lama boleh lenguh tangan. hehe

Piepy said...

gemokkk... comey tul..xp

Nur Afrina said...

piepy : Amat gemoook! hehe :)