Blogger Layouts

Tuesday, September 18, 2012

Teman Pengganti

Assalamualaikum :)

Kali ni nak share dengan pembaca semua lagu yang saya rasa amat best giler punya. Rasanya semua dah tahu dan dengar lagu ni kat radio,tv,you tiup i tiup tube dan mana-mana tempat yang boleh dengar lagu. hehe
Jom kita dengar kat blog ni pulak ! :D


Fuuhh~ Terbuai dek alunan lagu yang membuai-buai *hiperbola seketika* hehe. Okay,tu je nak share. Doakan saya test petang nanti ! ^^, Papaii~

Assalamualaikum :)

5 comments:

Nurul ain said...

best ke lagu ni?? btw, goodluck dear!! :)

Mat Jo said...

Lagu baru ke nie? untuk test petang nie, semoga berjaya, :)

Nur Afrina said...

: Nurul Ain : Best2~ cuba lah dengar :D thanks untuk wish tu :)

: Mat Jo : agak baru la jugak. Tengah hot dekat radio. hehe Thanks ye :)

QasehnyaRania said...

best=)
salam kenal follower baru...
jemput singgah blog saya =)

Nur Afrina said...

:QasehnyaRania: best! :) salam perkenalan juga.