Blogger Layouts

Monday, September 24, 2012

We Are Young

Assalamualaikum :)

Entry kali ni adalah saya nak bagi anda semua dengar lagu. Lagu ini diberi oleh seseorang encik MFBK di facebook. Mula-mula dengar, rasa macam "ah,lagu apa pulak dah ni". Lepas tu tetiba, "Ohh,hensem pulak dah mamat ni.Siapakah gerangannya? xD", "Ehh,style giler laa dia ni". Dan bila dengar time chorus, baru tahu lagu apa. huhu Meh, kali ni saya bagi korang dengar pulak. Mesti terkesima punye. Segala yang ada dalam video ni adalah asli. Bukan bantuan dari mana-mana alat muzik. Jom kita layan sat lagu ni :D


Andai kata korang tak percaya semua bunyi-bunyi tu adalah asli dari ladang. Try tengok video lain yang mamat ni nyanyi~ Confirm! Terkesima lagi sekali. hoho

P/s : Agak-agak kenapa 'seseorang' tu bagi lagu ni kat saya? Mungkin nak cakap yang saya ni muda....kot?sebab baru BELASan tahun mungkin. hahaha xP 
Okay, bye ! 

Assalamualaikum :)

2 comments:

siti naqiah said...

osem kan dis song! :D

Nur Afrina said...

:siti naqiah: osem sangat! :D