Blogger Layouts

Monday, October 15, 2012

# 2 - Kucing

Assalamualaikum :)

Haa, sudah masuk part kedua untuk saya post gambar kucing. Part pertama boleh anda cari di bahagian Smurfy Cats ye. Okay, jom kita cuci mata ! :D

Nyum~nyum~ banyaknya makanan.
Tak tahu nak pilih mana satu ^.^

Kita minum susu untuk kuatkan badan ! :D

Putih : Diam ! Kalau tak kite bagitahu mama.
Oren : Tolong saya pliss T.T

Kasih ibu :')

Encik Meow, bangunlah. Jom kita main >.<

Ooo haii ~ Ada surat untuk saya tak?

Baek mama, adik janji tak buat lagi :(

Hehe ~ semoga gambar ni sedikit sebanyak dapat hilangkan stress anda setelah seharian penat berkerja/belajar. Maklumlah, dah rehat 2 hari, jadi penat hari Isnin ni lain sikit dari hari-hari lain ~ ;)

Ohh, lupa pulak. Gambar kucing kali ini saya ambil dari Facebook Dunia Kucing .

Semoga anda gembira ! :D

Jumpa lagi.

Assalamualaikum :)

8 comments:

Jna marcello said...

suka tgk pix yg kasih ibu tuuu ;))))))

C'Jai said...

alaaaaaaa...geramnyeeeeee...

Nur Afrina said...

yup~ kita pon suka. comel sangat! :D

Nur Afrina said...

hehe~ rasa nak gigit2 eh?

hainom OKje said...

OKje pun suka jugak....come je kena geget ngan ibu dia....heee

Mat Jo said...

ahaks, kucing gusti tu bes

Nur Afrina said...

kan?kan? comel je. :D

Nur Afrina said...

kelakar~ kena buli. hehe