Blogger Layouts

Thursday, October 11, 2012

Kucing Ohh Kucing

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah, selamat tiba di bumi Melaka jam 11.30 malam tadi :D 

Tadi tengah online facebook, tetiba terlintas satu idea baharu. Apakah idea itu ? Ideanya ialah . . . . *bunyi muzik pancaragam* mulai harini, saya akan post gambar kucing ! hehe 

Sedas gambar kucing untuk anda. Buat cuci mata. hehe

Anda tak suka kucing ? Ohh, tidak mengapa. Boleh tutup mata sambil imagine kucing tu berubah menjadi Aaron Aziz ataupun Neelofa. hahaha xD

Segala gambar yang saya akan ambil nanti adalah daripada facebook berikut :








Dan lain-lain lagi :D

Tetiba macam banyak pulak kucing-kucing-kucing dan kucing kan? Tapi takkan kucing tu nak tukar jadi arnab pulak? Ishh. Sudah-sudah. Banyak membebel pulak saya ni. huhu Maaf-maaf. >.<

Kenapa saya nak buat special corner untuk kucing ? Sebabnyaa saya amat-amat dan teramatlah suka terhadap makhluk berbulu dan berkaki empat ini. Siapa suka jugak sila angkat laptop tinggi-tinggi ! hehe ;D

Sebijik gambar untuk anda :) comel? 

Jadinya, sekali lagi diingatkan. Jika anda tidak suka/geli/benci terhadap kucing, segala ketidaksukaan anda adalah di luar tanggungjawab saya. huhu

Okay, tunggu 'Smurfy Cats' ni penuh dengan gambar-gambar kucing ye kawan-kawan. :)

Sehingga jumpa lagi. 

Assalamualaikum :)

16 comments:

C'Jai said...

Hehe..akak pun suka kucing tau...tak bayangkan kuing cam Aaron Aziz pun akak ttp suke.....keh..keh..keh...

Nur Afrina said...

hehe~ kita sama la kak ! sep sikit. hehe yup2. suka sangat dengan kucing. comel kan? :D

nadieya aisya said...

siez comel kucg tu

Nur Afrina said...

kan? geram! geram! hehe :D terima kasih jadi follower ke #63 :)

Mat Jo said...

Mat Jo gila kucing, ahaks

Nur Afrina said...

hehe, sama lah kita ! :D yeah.ada geng~

Jna marcello said...

nakk MEOW!

Syazwan Che Deraman said...

heheh..wan suka kucing.
tapi tak berani pegang kucing.

Nur Afrina said...

hehe~ pilih2 mana suka :D

Nur Afrina said...

Ni mesti pernah fobia dengan kucing kan? huhu kucing ni baik laa :)

nana kamarul said...

Weeee! Kiutttt! Cousin I berjuta kucing kat rumah die. Heheee *ok, berjuta tu hanyalah hiperbola ;P

Roslan Putra said...

x minat bela haiwan... malas nak bagi komitmen... kang kebulur berdosa pulak...

cik azLyzah⊙.☉ said...

yeahhh...minat kita same..
done follow awak^^

Http://azlyiejah.blogspot.com

Nur Afrina said...

wahh! mesti seronok banyak kucing. best! :)

Nur Afrina said...

betul2~ tanggungjawab besar diperlukan untuk pelihara haiwan ni :)

Nur Afrina said...

yeay! sama :D Thanks, kita follow balik ye :)