Blogger Layouts

Friday, October 5, 2012

Muara Hati

Assalamualaikum :)

Salam hari Jumaat yang mulia. Semoga kita dilimpahkan rezeki oleh-Nya. InsyaAllah~

Okay, sekarang ni saya nak bagi anda semuaaa dengar satu lagu. Lagu apa? Haa~ ni lagu dia :D


Bestkan? ish,asyik guna best je -.- tukar2 Sape yang lagu ni seronok, sila angkat laptop memasingg ! hehe Sebenarnya takde motif apa pon share lagu ni cuma rasa best je best lagi =.=. So,niat di hati nak 'tampal' lagu ni dalam belog comel ni xD Dekat bawah ni saya dah Google lirik dia. Jom kita nyanyi bersama-samaaaa ^.^

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati

Korus:
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Hoo uuu..

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang Korus]

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta..

Orite, itu saja. Sekian, terima kasih !! *ala-ala David Arumugam* haha~

Jumpa lagi.

Assalamualaikum :)

2 comments:

Fiza Suhaimi said...

Assalamualaikum ^^

first time fiza dgr lagu muara hati ni, fiza taksuka. tapi bila lama2 dengar jadi jatuh cinta plak. siap download lagi lagu ni. heheh :D

Nur Afrina said...

Waalaikumussalam :)

Hehe~ sama la dengan kita.mula2 dengar tak minat pon,tapi bila dah selalu dengar kat radio,rasa terbuai dek alunan suara hafiz+siti. cewahh~ hehe terus letak kat belog xD