Blogger Layouts

Thursday, November 15, 2012

# 2 - Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus

Assalamualaikum :)

Seperti yang telah dijanjikan semasa entry INI, jadi hari ini saya akan kongsikan dengan anda semua episod kedua Kemah Keming Ustaz Azhar Idrus.

Mari kita tambah ilmu lagi yuk ! :D


Alhamdulillah~ Dapat input baru lagi. Haa, untuk episod ketiga belum ada kat youtube lagi. Kalau dah ada, saya share ye ^.^

Jangan putus doakan saudara kita 
yang berada di Gaza. 
Saya difahamkan keadaan di 
sana agak menyedihkan. 
Ya Allah! 
Bantu saudara kami di sana 
dan turunkanlah bala terhadap 
zionis laknatullah itu ! 
Amin ~

Sehingga jumpa lagi.

Assalamualaikum :)

18 comments:

zila manaf said...

tula sedih rasanya...israel jahanam

piko ija said...

kemah keming..

deqjamucuxx said...

kemah keming itu oshem !

nanieybarnieylurviey said...

nani tak tgk lagi kt Youtube.. Insha Allah mlm ni leh la tgk..

Miss Zahirah said...

alaa.. dah miss episod 2..
nsib baik ade kt sni.. tq.. ;)

Nur Afrina said...

:zila manaf: sangat kejam! semoga Allah melaknat mereka~

Nur Afrina said...

:piko ija: hehe~yup :)

Nur Afrina said...

:deqjamucuxx: betul2! best :D

norhayati rusli said...

semoga Allah dapat membalasnya

Nur Afrina said...

:nanieybarnieylurviey: hehe,tengoklah. menarik :)

Nur Afrina said...

:Miss Zahirah: welcome! :) tunggu episod 3 pulak ye.

Nur Afrina said...

:norhayati rusli: insyaAllah! amin :)

hainom OKje said...

Ep 3 ada kat blog Syam....cuba tengok!

miranadia said...

ustaz azhar idrus is the best.

semoga saudara kita diberikan kekuatan.

Cik Ain said...

pray for gaza ,sedeh je tgk saudara2 kita kat sana ..

Nur Afrina said...

:hainom OKje: oo,okay! terima kasih kak :D

Nur Afrina said...

:miranadia: yup! sangat best! :)
Amin,insyaAllah.semoga Allah menjaga mereka di sana

Nur Afrina said...

:Cik Ain: yup,jangan putus berdoa untuk saudara kita di sana :)