Blogger Layouts

Friday, September 28, 2012

Tuhan Beri Aku Cinta

Assalamualaikum :)

Rasanya kebelakangan ni asyik post pasal lagu je kan? Time-time nak final ni laa macam-macam lagu best yang dok keluar dekat radio+facebook+blog. So, kali ni nak share dengan anda semua satuuuu lagi lagu. *rasanya lepas ni kena tambah column lagu kat atas tu.hehe* Okay, jom dengar+lihat :D


Bestkan? huhu ;)
Memandangkan lagu ni memberikan 1002 makna, so saya rajin nak share dengan anda lirik lajunya lagunya.

Walau aku senyum bukan berarti
Aku selalu bahagia dalam hari
Ada yang tak ada di hati ini
Di jiwa ini hampa

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina

Tuhan berikanlah aku cinta
Untuk temaniku dalam sepi
Tangkap aku dalam terang-Mu
Biarkanlah aku punya cinta

Tuhan berikanlah aku cinta
Aku juga berhak bahagia
Berikan restu dan halal-Mu
Tuhan beri aku cinta

Okay, itu saja nyanyian dari saya xD 
Jumpa lagi. 

Assalamualaikum :)

8 comments:

siti naqiah said...

wahh, kite mmg suke sgt lagu ni tau, hehe..best kan awk?

Nur Afrina said...

yup,best! ni tadi blogwalking tetiba dengar pulak lagu ni. terus jatuh hati. wah2~ boleh gitu? hehe :D

Muhammad Firdaus Bin Kamarudin said...

study2~

Mat Jo said...

chewah, lagu cintan cintun, he

Nur Afrina said...

study laa ni~

Nur Afrina said...

hehe~ kann? Time2 nak exam ni mood jiwang datang. haha

Fiza Suhaimi said...

waaa fiza pun memang suka dengar lagu ni.. best sangat.. :) study study.. heheh.. :D good luck in your final exam.. ;)

Nur Afrina said...

hehe,amat-amat-amat best! huhu tengah study ni. tetiba muncul pulak lagu ni, haa~ layan jiwang sat. hehe