Blogger Layouts

Thursday, September 27, 2012

Teman Pengganti-Versi II

Assalamualaikum :)

Entry kali ini adalah kesinambungan daripada entry 
Teman Pengganti-Versi I. Sebabnya yang 1st version tu hanya lirik je kan? Haa, so sekarang ni saya nak share dia punya Official Video Clip. Bila dengar je lagu ni, rasa macam biasa-biasa je. Tapi, bila dengar+tengok video clip dia sekali, fuhh amatlah menusuk ke kalbu sekali :') Tak percaya? Jom layan jap ~


Amacam ? Best kan ? hehe :D

Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf kerana kebelakangan ni tak sempat nak membebel panjang dalam blog ni. Gara-gara sibuk untuk menghadapi final exam selama 2 minggu bermula minggu hadapan. Doakan saya dan rakan-rakan yang lain supaya mudah menjawab dan sukses ye :)

Orite, jumpa lagi, jaga diri-jaga iman ! ^.^

Assalamualaikum :)

4 comments:

Mat Jo said...

xpe, Mat Jo maafkan nur, ahaks
lagi satu, semoga berjaya dalam peperiksaan,

siti naqiah said...

suke lgu ni, hehe..gud luck ye awak =)

Nur Afrina said...

terima kasih! :D hehe~

Nur Afrina said...

best kan?best kan? huhu thanks ye :)