Blogger Layouts

Thursday, November 8, 2012

# 4 - Kucing

Assalamualaikum :)

Saya perasan ramai di antara Geng Smurfs ni sukaaaa sangat dengan kucing. Haa~betul kan? kan? hehe Okay, saya pon sama :D

Baiklah, kali ni mari kita layan lagi beberapa gambar yang akan membuatkan anda tak henti-henti sebut perkataan seperti ....

Comelnyeeeee :)

Cute ! cute ! CuTe !

Arghhh~ Geramnya dengan kucing-kucing ni. >.<''

Hehe~ okay, jom kita layannnnnn ;)

Emm~Sedapnya tidur sambil peluk teddy time hujan ni..

Ini style apa ni? hehe

I'm a cat but i can say Rawrrr !

Like mother like daughter.. *Maybe?*

Buwekk :P

Kucing dan pasu? hoho

I'm a supercat ! Wee~

Amacam? Geram tak sama semua kucing tu? Iye, saya pon >.<'' huhu Semoga anda semua terhibur ! :D

Kesemua gambar ini adalah antara gambar kucing yang menjadi feveret saya. Jika anda nak tahu, dua gambar terakhir tu adalah kucing yang terdapat di rumah saya walaupun itu sebenarnya kucing jiran.hehe dan selalu dimarahi oleh mak. 

Sebab? Sebab diaorang rosakkan pasu bunga+kadang kala membuang hasil kumbahan dalam pasu tersebut. haha Akhirnya, dek kerana 'hasil' diaorang tu, saya jadi pekerja Indah Water seketika. hihi xD

Naseb baik boleh buat muka comel, kalau tak dah kerat-kerat buat sup. hahaha *gelak jahat*

Kesabaran perlu ada kalau nak berhadapan dengan kucing ni. Setuju ? ;)

Orite, sampai sini saja. Jumpa lagi !

Assalamualaikum :)

11 comments:

Nurul Aini said...

betul kena banyak sabar..yang tak tahan bila dia berak merata-rata..dekat rumah saya je ada 10 ekor kucing..tu pun selepas ada yang dah mati..sedih..rindu dekat kucing saya.

Nur Afrina said...

:Nurul Aini: yup! sangat banyak kena sabar.huhu wah!banyak nye kucing. :D em,takpe.kucing yang pergi tu insyaAllah ada penggantinya walaupun tak serupa. :) sabar ye.

hainom OKje said...

Okje suka tgk kucing....tp tak suka bela kucing...lg betina nti asyik beranak je...he..he...

Nur Afrina said...

:hainom OKje: hehe~akak sama dengan mak kita.suka tengok tapi tak suka bela tambah2 yang betina.yang jantan pulak nanti kencing merata2.huhu

Akhelaken said...

a'ah setuju la sgt.. rasa nak geget je sekor2.. ^-^

Nur Afrina said...

:Akhelaken: hehe~ betul3 :D

Miss Zahirah said...

suka no 2 tu..
gigit ekor plk.. geram2.. ;)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

alo tomey tomeyyyyyyyyyyy

Nur Afrina said...

:Miss Zahirah: kan? hehe style ape tah agaknye tu~

:Mak Dara: sangat comel ! >.<

Info Sihat said...

Kucing juga merupakan hewan kesayangan Rosulullah :)

Analisis Forex said...

wah berternak kucing juga bisa dijadikan bisnis lho. keep writing my friend