Blogger Layouts

Thursday, November 8, 2012

Tujuh Perkataan Mulia ..

Assalamualaikum :)

Perkongsian untuk anda semua di pagi hari ini~ :D

Klik untuk tumbesaran :)
Semoga bermanfaat ye ! ^.^

Assalamualaikum :)

17 comments:

fadz said...

nice n3.. info yg berguna n menarik :)

hainom OKje said...

Benda mudah ....nak buat 1000x sehari pun susah...macamana tu afrina?

CekbOlat-bOlat said...

thanks . mmg bermanfaat :)

CekbOlat-bOlat said...
This comment has been removed by the author.
Nur Afrina said...

:fadz: terima kasih :)

:hainom OKje: takpe kak,kita slow2.mungkin 1hari paling kurang boleh buat 10kali? setiap kali lepas solat,ambil masa sikit utk berzikir. insyaAllah :D

: CekbOlat-bOlat: your welcome dear :)

trah zain said...

perkataan tu senang je nak ungkap, tapi susah nak amal, asyik lupa je, sebab utama ialah, budaya barat lebih di agungkan.. saya macamtu ar..hohoh

Nur Afrina said...

:trah zain: saya setuju! budaya luar membuatkan kita lupa dengan apa yang dah diajar oleh islam.tapi insyaAllah.kita ubah slow2~Allah akan bantu hambaNya yang nak berubah ke arah kebaikan.kan? :)

~didiey~ said...

insyaALLAH :)
thanx for such a great entry!

Norzie hany said...

Nice info....tq for sharing.

nanieybarnieylurviey said...

entri yg berguna utk nani :)
thanks for sharing.. Sharing is Caring :)

Yousof said...

Terima kasih... ;)

InsyaAllah akan diucapkan sekerap mungkin.

Nur Afrina said...

: ~didiey~: ur welcome dear :)

: Norzie hany: sama2~ :D

:nanieybarnieylurviey: hehe,betul tu.sharing is caring. :)

: Yousof:Alhamdulillah~semoga dapat ke arah lebih baik ;)

shiyda said...

nice sharing , bnda ni mudah je tp kekadang kite je yg alpa . huu

Nur Afrina said...

:shiyda: betul3~tapi takpe,kalau buat selalu,insyaAllah! lama2 ingat :)

izan mama mia said...

tq tolong ingatkan saya...nice sharing

Nurul Aini said...

SubhanaAllah..terima kasih sharing. ^__^

Nur Afrina said...

:izan mama mia: Kita sama2 saling mengingati. :) insyaAllah!

:Nurul Aini: Alhamdulillah~ Sama-sama dear :D