Blogger Layouts

Friday, December 28, 2012

Jumaat Terakhir Tahun 2012

Assalamualaikum :)

Okay, bermula sudah cuti pertengahan semester saya pada hari ni ! Fuhh~ Rasa macam ala-ala main bola 45 minit dan sekarang ni tengah half time. hehe. 

Cuti ni kena make sure untuk dapatkan rehat secukupnya dan paaaaaling penting untuk orang macam saya ni ialah, T.I.D.U.R yang secukupnya. hoho :D

Kongsi sikit gambar dengan anda semua. Semoga beroleh sedikit input ;)


Harini juga adalah hari Jumaat yang terakhir jika mengikut kalender Masihi. Ya Allah! Sangat pantas masa berlalu kan? >.<

Semoga tahun 2013 akan dimanfaatkan 
sebaiknya dan untuk tahun 2012, 
semoga segala kesilapan masa lalu akan 
menjadi pengajaran dan menguatkan 
semangat untuk melangkah dengan 
lebih berani menempuh segala 
dugaan yang mendatang. 

Seterusnya yang paling penting, 
dengan bertambahnya tahun, 
maka bertambahlah umur dan 
berharap agar iman kita semua juga 
akan bertambah berdouble-triple ! 
InsyaAllah. Amin ~ :D

Jumpa lagi.

Assalamualaikum :)

10 comments:

dya bunga said...

amin..:)

hainom OKje said...

Insyaallah....semoga 2013 membawa sjnar barunutk kita semua! Cheewah!

trah zain said...

eh, ye la,, baru perasaan harini last jumaat u tahun ni,,huhu

Auni Liyana said...

Amin. ...

isam ismail said...

isam jejalan singgah da follow mana yang patut,, jgn lupa lawat belog baru

Nur Afrina said...

:dya bunga: :)

Nur Afrina said...

:hainom OKje: hehe,wahh~ insyaAllah! :D

Nur Afrina said...

:trah zain: sama laa -.- perasan ni pon sbb tengok kalender.nak check cuti. haha

Nur Afrina said...

:isam ismail: thanks isam :) insyaAllah,nanti kita follow balik :D

Nur Afrina said...

:Auni Liyana: amin :D