Blogger Layouts

Wednesday, December 26, 2012

Jika Sahabatmu ...

Assalamualaikum :)

Sedikit perkongsian yang betul-betul buat hati terusik mengenai ...... 
S.A.H.A.B.A.T :')


Jangan mengimpikan seorang rakan yang
 terlalu perfect takut-takut nanti 
kita pula dipinggirkan kerana 
terlalu cerewet ;)

Semoga kawan-kawan yang ada disamping kita adalah kawan yang akan sentiasa bersama-sama kita di syurgaNya nanti. InsyaAllah ! :D 

Assalamualaikum :)

8 comments:

hainom OKje said...

Tak de manusia yg sempurnakan Afrina...

roshi''dayahdayu'' said...

salam afrina , kadang2 saya cerewet memilih kawan , kadang2 tak ..so tahu saya tak prefect nk memilih kawan huhu hope everything ,ok =)

Nur Afrina said...

:hainom OKje: yup! sangatt setuju. takde yang sempurna dalam dunia ni. :)

Nur Afrina said...

:roshi''dayahdayu'': yup,insyaAllah! :) semoga kita sama-sama dapat menjadi rakan yang baik :D

nanieybarnieylurviey said...

Insha Allah.. Nani lak sjk zmn sek kawn kat sekolah je, abis sek da tak jmpe apa daa. N kawan tak ramai sgt sbb tkut ada yg jenis main tikam. Sakittt :) :) moga yg kawan ngn kite tu ikhlas bukan kwn kite sbb something :)

Nur Afrina said...

:nanieybarnieylurviey: yup,kita pon mcm tu juga nani.tapi Alhamdulillah ada juga facebook/twitter.dapat contact balik dengan mamber2 lama :) insyaAllah! semoga kawan2 kita tu sentiasa ikhlas :D amin~

TechKini.com said...

Kawan stay time senang dan susah ;)

-> ❤ TechKini.com

Nur Afrina said...

:TechKini.com: yup! itulah kawan yang paling terbaikkkkkk sekali ;)